SERVEIS

serveis_2

LoRefugi conta amb una varietat excel·lent de serveis per donar-vos comoditat i tranquil·litat.

Servei de cuina. Oferim menús casolans basats en la cuina típica i tradicional de la nostra zona incorporant alguns plats de cuina moderna. Ens adaptem a les necessitats dels clients: vegetarians, celíacs, al·lèrgics, etc. Per a grups oferim esmorzars a la carta o de bufet.

Servei de wi-fi. Gratuït per tots els clients.

Guies d’escalada. Per als escaladors, tenim a disposició guies de la zona, ressenyes  i revistes d’escalada actualitzades.

Priorat Bike Point. Per als ciclistes, tenim un espai especial per a les bicicletes. És un espai de taller i zona de neteja reservada i exclusiva per aquest ús, a més a més, compta amb una alarma de seguretat. LoRefugi és un punt de parada i fonda de Pedals del Priorat i de Via de Montsant, és doncs, un espai imprescindible per tenir la bicicleta a punt i segura durant la nit.

Lloguer de bicicletes. Per als amants de l’esport i el ciclisme, oferim, a més, el servei de lloguer de bicicletes tant de BTT com de carretera. Ja no hi ha excusa per gaudir del Priorat sobre rodes. Consulteu-nos.

Lloguer de material esportiu. Ho tenim tot pensat, així que també lloguem aquell material necessari per gaudir d’una experiència sense preocupacions. Tenim a disposició aparells GPS, pals de trekking, motxilles porta-bebés, calçat amb cala i cascos per a les bicicletes.

Lloguer d’aparells GPS. El Dakota 20 fa que la navegació en exteriors no requereixi un esforç amb una resistent pantalla tàctil en color de 2,6 polzades que poden llegir-se amb la llum del sol.

Venda de material. Per als esportistes, tenim diferents mapes de la zona, tant a la venda com de consulta per tal de no perdre’s cap detall i seguir el camí correcte. També trobareu llibres relacionats amb el Montsant, material d’escalada, clauers, samarretes i una gran varietat de productes cosmètics naturals i ecològics del Priorat.

serveis_1