PREUS I RESERVES

PREUS I RESERVES

– Dormir 15€
– Sopar+dormir 23€/persona

– Lloguer de llençols, mantes i coixí: 4,00€  (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de coixí: 1,00€ (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de joc de tovalloles: 2,00 € (només es paga un cop per estada)
– Lloguer de bressol: 6€/nit

NOTES

El menú consta de primer plat, segon plat, postres, pa i aigua (no s’escullen plats, llevat d’al·lèrgies o intoleràncies). Els canvis de menú (llevat d’al·lèrgies o intoleràncies) tindrà un suplement de 5€.

En dates especials (ponts, Nadal, setmana santa…) s’estableixen estades mínimes, consulteu-nos.

PAGA I SENYAL PER RESERVES

Per a formalitzar la reserva a LoRefugi, sol·licitem un pagament avançat del 30% del preu total de l’estada. En casos puntuals com ponts, Setmana Santa i estades especials, s’haurà de pagar el 100% de l’estada per avançat.

La resta de l’import de l’estada, es liquidarà en arribar a LoRefugi.

CANCEL·LACIÓ DE LA RESERVA

El client té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari.

La cancel·lació efectuada pel client dins els 10 dies anteriors a la data d’arribada danarà lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:
– Cancel·lació fins a 48 hores abans: es cobrarà el 100% de l’import de la reserva.
– Cancel·lació entre 10 i 2 dies abans: es cobrarà el 30% de l’import de la reserva.

En cas de que el client abandoni l’allotjament dies abans del contractat, no es farà abonament de cap import per part de LoRefugi, llevat de pacte específic entre les parts.

Per a cancel·lacions de reserves efectuades entre el 22 de desembre i el 5 de gener, setmana santa i ponts, no es retornarà l’import pagat com a reserva-fiança (20% de l’estada).

CONDICIONS DE LA CASA

– En el moment d’entrar a la casa es liquidarà el 100% de l’estada.
– L’horari d’obertura de la recepció de LoRefugi és a partir de les 17h (d’octubre a maig) i a partir de les 18h (de juny a setembre).
– L’horari de tancament de la recepció de LoRefugi és a les 23h
– L’horari de sortir de la casa serà com a màxim les 13h.
– A partir de les 23h es respectarà el silenci absolut a totes les instal·lacions del refugi.
– No s’admeten animals de companyia.

ACREDITACIÓ I REGISTRE DE VIATGERS

Les persones que s’allotgen en els establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya, s’hi han de registrar obligatòriament. Article 2 de l’Ordre IRP/418/2010, de 5 d’agost, sobre l’obligació de registre i comunicació a la Direcció General de la Policia de les persones que s’allotgen als establiments d’hostalatge ubicats a Catalunya. El document nacional d’identitat és obligatori a partir dels catorze anys. Article 9.1 de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

A LoRefugi disposem d’un servei de comunicat automàtic mitjançant lectura del DNI o Passaport original. La gestió del registre de viatgers manual, perquè el client no disposa de cap dels dos documents indicats, suposarà un suplement d’1€ en concepte de gestió administrativa.