LA CASA

LoRefugi és una antiga casa pairal, “Cal Doctor Vendrell”, situada al bell mig de Cornudella de Montsant, que per les seves característiques i dimensions s’han pogut conservar en gran part. La seva llarga història es veu reflexada entre les seves parets. Els records d’anys passats comparteixen espai amb les noves cares i les noves experiències que s’hi  viuen actualment.

L’edifici de quatre plantes, té diferents espais per tal de poder gaudir d’una estada fantàstica sense trobar a faltar res. A més a més, té vàries habitacions per albergar diferents grups:

·  Siuranella (2 persones)
·  Albarca (4 persones)
·  Gritella (6 persones)
·  Mussara (8 persones)
·  Montsant (10 persones)
·  Siurana (matrimoni)
·  Obaga (2 persones)

 

Els espais comuns de la casa són els lavabos, les dutxes i el menjador. Aquest últim, és un espai ben ampli i ideal per reunir-se amb els companys, tenir una bona conversa tot jugant amb algun joc de taula i brindar amb una copa de vi amb Denominació d’Origen. Al menjador hi ha una zona de cuina lliure de refugi (un marbre amb pica i nevera).

Totes les instal·lacions disposen d’aigua calenta i calefacció (19º), per tant, no cal patir per els dies freds d’hivern, ja que l’escalfor ens envolta i ens permet gaudir del Priorat tot l’any.